restaurant kok

Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld in verschillende landen en keukens als een ervaren kok. Affiniteit met a la carte en seizoensgebonden menu’s. Bekend met het HACCP systeem. Flexibel inzetbaar. Collegiaal. Accuraat en stipt

zakelijk Diner

Organiseert u een zakelijk diner, een personeelsfeest of een luxe lunch tijdens een congres? Als chef-kok neem ik u graag alle zorgen uit handen en bereid bij u op kantoor of op een andere locatie de heerlijkste meer gangen diners/ luxe lunch of walking dinners.
Of u nu wilt genieten van een uitgebreid vijfgangendiner of een gezellige borrel begeleid door culinaire gerechtjes, ik houd rekening met uw wensen en stel een op maat gemaakt menu samen dat past binnen het door u gestelde budget. Voor alle gerechten wordt gebruik gemaakt van de beste dagverse, seizoensgebonden en streekproducten

Catering

Uiteraard verzorg ik ook uitgebreide culinaire catering. Of u nu wilt genieten van een uitgebreid diner of een gezellige borrel begeleid door hoogstaande gerechten/bijpassende borrelhap, ik houd rekening met uw wensen en stel een op maat gemaakt menu samen dat past binnen het door u gestelde budget. Voor alle gerechten wordt gebruik gemaakt van de beste dagverse seizoen en streek producten.

Kijk

En leer

Demonstratie

Een kok nodig die een demonstratie kan geven? Ik kan uw keuken team of zakelijke relaties inspireren met een duidelijke uitleg en demo wat u wenst. Van een groot evenement of een kleine keuken? 100% op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Boek een

Privé chef aan huis