In eigen keuken

Vakmanschap & Ambacht

Een kok-aan-huis is een onvergetelijke culinaire ervaring. U kunt genieten van een diner die de kwaliteit heeft van een (sterren)restaurant in uw eigen vertrouwde omgeving. Ik ontzorg u zodat u de hele avond optimaal kunt genieten van verrassende amuses, verfrissende entrees en onvergetelijke vegetarische of vlees- en visgerechten. 

Wat op het menu staat is geheel afhankelijk van uw wensen. Daarom zal er voorafgaand aan het diner contact met u worden gezocht. Hierin leggen we uw wensen vast en kunnen wij een op maat gemaakt menu samenstellen. Aan de basis van iedere gang staan dagverse, seizoensgebonden streekproducten. Iedere gang wordt begeleid door een glas wijn, dat perfect aansluit op de gebruikte ingrediënten in de gerechten.

Kok in eigen keuken

Hoe werkt dat?

Voorbereiding

Voorafgaand aan het diner is er in samenwerking met u een menu samengesteld. Op de afgesproken datum en tijdstip kom ik bij u thuis. Ik breng uw keuken en eetkamer in gereedheid en berg alle ingrediënten op, dek uw tafel en tover uw huiskamer om in een volwaardig, sfeervol restaurant. U hoeft niks te regelen. Zelfs het servies, linnengoed en bestek is volledig verzorgd. De voorbereiding zal ongeveer ander halfuur in beslag nemen. Uw huis zal zich in de tussentijd vullen met heerlijke geuren, gasten en gezelligheid.

Het diner

Als alle gasten gearriveerd zijn, serveer ik de eerste gang. We starten met een heerlijke amuse die ervoor zorgt dat uw smaakpapillen worden geactiveerd. Elke gang krijgt een korte toelichting en stel gerust uw vragen over het gerecht en de ingrediënten. 

Na afloop

Onbezorgd genieten betekent voor u gezellig nazitten terwijl uw kamer en keuken wordt opgeruimd in de staat voorafgaande mijn komst. 

Wat is inbegrepen?

– Tafellinnen
– Bestek
– Glaswerk
– Bijpassende Wijn/bier en of alcoholvrije sappen.
– Gastvrouw of Gastheer ( 12 gasten of meer )

passend wijnarrangement

Bij heerlijk dineren kan een prachtige wijn niet ontbreken. Daarom zit er een prachtig wijnarrangement inbegrepen. Iedere gang wordt geserveerd met een glas wijn dat perfect aansluit bij de gebruikte ingrediënten. 

Aanvullende opties

Geen behoefte aan bijpassende wijnen? Ik kan ook een goed bier en of alcoholvrije sappen arrangement serveren.

Diners zijn uit te breiden met aperitief ,kaas en friandises.

Culinair genieten

Gangen met wijnarrangement

De kosten voor een diner zijn inclusief een bijpassend drank arrangement.  
Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen krijgt u een offerte op maat. Hierin zullen de kosten gespecificeerd worden zodat deze past bij uw behoefte. 

*Extra gang                                          €12,50 p.p.

* Aperitief                                             €8,00 p.p.

* Selectie kazen                                   €15,00 p.p.

* Friandises                                          €5,50 p.p.

*Deze bedragen zijn incl. BTW.

*Minimale offerte bedrag is €600 per aanvraag.

Boek een

Privé chef aan huis