Over

Jordy dekker

Tijdens mijn eerste vakantiebaantje wist ik het. “Ik wil werken in de horeca en mensen blij maken met mooie en lekkere gerechten”. Mijn loopbaan is gestart als afwashulp. Dit heeft mij geïnspireerd om vervolgens te werken bij goed aangeschreven restaurants. Maar Nederland werd te klein en de drang om te reizen groot. De periode in Zwitserland was een unieke, leerzame ervaring, die veel indruk op mij heeft gemaakt.

Ervaringen en

Opleiding

Ik heb mijn particuliere opleiding gevolgd bij Smink Culinair voor zelfstandig werkend kok. Hier heb ik mijn kennis van de klassieke Franse keuken opgedaan. Voor mij is het een uitdaging om klassieke recepten om te toveren in moderne gerechten. Het werken als rechterhand van Chef-kok Henk Hamminga heeft mij op het niveau gebracht waar ik nu sta. Veel geleerd op verschillende vlakken zoals gastvrijheid ,verfijning ,inspiratie, kennis en flexibiliteit. Al deze kenmerken hebben mij een totaalbeleving gegeven die ik nu over wil brengen om u een culinaire avond te laten beleven.

Gedreven

Door passie

Gedreven voer ik elke dag met veel plezier mijn passie uit, het werken met gezonde streekproducten. Het is subliem dat je van een product meerdere bereidingen kunt maken en combineren met een bijpassende smaak wat harmonieus op het bord samenkomt. De gerechten worden bereid met de juiste keukentechnieken en voorzien van een oogstrelende bordopmaak. Als Chef–kok kan ik maatwerk bieden helemaal naar uw wensen.

Boek een

Privé chef aan huis